Langskov Optik

Besøg din lokale optiker i Rønne

Vores stærke team er baseret på en kombination af mange års erfaring og den nyeste viden. Vi udvikler konstant vores viden gennem videreuddannelse og kurser, så vi altid kan sikre, at vores kunder får de bedste resultater.

Hos os findes der ingen besværlige kunder, men kun udfordringer der skal løses, derfor kommer du aldrig til ulejlighed, når du besøger os. Vi går altid en ekstra mil for vores kunder, og vi er aldrig tilfredse før du er det. Vi tror på, at der er 1 mm mellem succes og fiasko, og derfor kan en fiasko altid vendes til en succes. Vi udfører ikke bare synstests, men derimod grundige synsprøver hver gang, som giver os og dig et dybdegående indblik i dit syns udvikling.

Specialister med eget værksted

Hos Langskov Optik har vi specialiseret os indenfor nogle bestemte områder. Vi har særlig stor erfaring med svagsynsoptik. Derudover har vi fokus på især unges synsmæssige udfordringer ved den digitale verden. Vi har eget værksted, hvor alt slibes og monteres. Her har vi også mulighed for at tilpasse alle typer kontaktlinser – også speciallinser.

Stort udvalg i høj kvalitet

Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor har vi altid et stort udvalg af briller i høj kvalitet – i alle prisklasser. Vi er officiel Carl Zeiss partner og vores brilleglas er derfor også altid lavet af den bedste kvalitet. Hos os er børns syn lige så vigtigt som voksnes, og du finder derfor også et stort udvalg af børnebriller i vores sortiment. Har du eller dit barn brug for briller, kontaktlinser eller råd og vejledning, så kig ind i vores butik på St. Torvegade 1 i midten af Rønne. Hvis du er gangbesværet, så giv os gerne besked på forhånd, så finder en løsning, der passer til dig.