Vores team

Lea

Lea Langskov Svenningsen

Aut. Optometrist og indehaver

Lea har været indehaver siden 2014, og tager sig af den daglige drift, samt alt optisk arbejde. Både briller og kontaktlinser, i alle afskygninger. Hun er i butikken groft sagt hele tiden, men ring gerne i forvejen, hvis du vil være sikker på at ramme hende på et ledigt tidspunkt.

Jesper Langskov

Jesper Langskov

Aut. Optiker

Da Jesper har rundet de 75 år, må han ikke længere foretage synsprøver, iflg. Sundhedsstyrelsens regler. Han kommer stadig forbi og hilser på, samt laver forskellige opgaver så som lodninger og andre reparationer. Ring gerne i forvejen, hvis du ønsker en aftale med ham.

 

Randi Langskov

Randi Langskov

Optikassistent og bogholder

Randi er butiksuddannet, og har arbejdet i denne forretning siden 1987. Hun svarer på stort set alle spørgsmål, og er samtidig den, der sidder på pengekassen.
Randi arbejder primært om eftermiddagen, både på kontoret, i butikken og på værkstedet.

Line

Line Langskov

Salgsassistent

Line er nyeste skud på stammen, og er at træffe dagligt i butikken.
Hun er butiksuddannet indenfor legetøj, og hjælper med at løse alle slags opgaver i butikken, såvel som på værkstedet.

 

Helle Hjorth

Helle Hjorth 

Salgsassistent og dekoratør

Helle er butiksuddannet og er her 2x ugentligt. Hendes primære opgaver består i at butikken altid ser indbydende ud, og ikke mindst, at vinduerne står skarpe og inspirerende.

Eva Knudsen

Eva Knudsen

Salgsassistent

Eva er oprindeligt kontoruddannet, men har stået i butik i mange år. Hun løser alle typer opgaver, både i butikken og på værkstedet, og så er hun ofte den hurtigste, til at nå telefonen.

– Det er os, du møder i butikken

Vi er os selv

Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

Vi er fagfolk

Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du  en brille der giver det optimale syn.

Her finder du den personlige brille

Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.