Få en synsprøve hos Langskov Optik i Rønne

Mange går alt for længe med tørre øjne eller hovedpine, fordi de kniber øjnene sammen uden at tænke over det. Derfor er det en god idé, hvis du spørger dine venner, om de tror, at du skal have briller.

Hos Langskov Optik i Rønne kan du få en synsprøve, så du finder ud af, om du har brug for kontaktlinser eller briller. Hvis du allerede har briller, kan du med en synsprøve finde ud af, om det er tid til at øge din styrke. En synsprøve kan også opdage, om du har brug for læsebriller.

Din livskvalitet bliver øget dramatisk, når du får briller. Hvis du kører i bil, er der heller ingen undskyldning for ikke at få foretaget en synstest, da du er i fare for andre mennesker, hvis du ikke kan se noget.

 

Bør alle få en synsprøve?

Nej, der er ingen grund til det, hvis du ikke mistænker, at du har brug for briller. Du bør få en synsprøve, hvis du oplever følgende:

  • Hyppig hovedpine.
  • Du har svært ved at læse.
  • Du har din mobil langt væk fra dit ansigt.
  • Du kniber ofte dine øjne sammen.
  • Du har ofte tørre øjne.

Få en synsprøve i Rønne

Hvis du har oplevet nogle af disse problemer, så vil vi anbefale dig, at du får foretaget en synsprøve. Hvis du bor i Rønne, så kan vi hjælpe dig med at få undersøgt dine øjne.

Der er intet pinligt med at få nedsat sit syn, når man bliver ældre. Det er helt almindeligt og du vil opleve en øget livskvalitet, hvis du får det ordnet.

Du kan i dag få mange forskellige slags kontaktlinser og briller, så der er noget for alle. Vi vil anbefale dig, at få foretaget en synsprøve i Rønne.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.