Få nye kontaktlinser hos Langskov Optik i Rønne

 

Mange vælger kontaktlinser i stedet for briller, da de giver dig en større frihed i hverdagen. Du skal ikke tænke på, hvor du har lagt dine briller eller bekymre dig om at pudse dem. For andre handler det om deres udseende, når de vælger kontaktlinser.

 

Uanset hvad grunden er, så kan vi her hos Langskov Optik i Rønne hjælpe dig med at finde de helt rigtige kontaktlinser til dig.

 

Sådan vælger du kontaktlinser i Rønne

 

Hos Langskov Optik har vi et stort udvalg af kontaktlinser, så du kan vælge dem, som passer bedst til dit liv og din situation.

 

Det kan f.eks. være:

 

  • 1-dags kontaktlinser, som du skal skifte hver dag.
  • 14-dags kontaktlinser, som er nemme at rense og du kan sove med dem en gang i mellem. Vi anbefaler dog, at du tager dem ud.
  • 30-dags linser, som du kun skifter ud hver. 30. dag.
  • Døgnlinser, som du kan bruge hele dagen lang. De skal også skiftes efter 30 dage.

 

Du kan altid komme ind og finde de bedste kontaktlinser i Rønne til dig. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig. Det er meget individuelt, hvad der passer bedst til dig.

 

Du kan også få flerstyrkelinser

 

Hvis du har behov for det, kan du også få flerstyrkelinser. De har den fordel, at de giver dig mulighed for at stille skarpt på forskellige afstande. På den måde kan du både bruge dem, når du skal læse en bog tæt på eller køre i bil.

 

For mange er det et godt valg, da vi bruger vores øjne til mange forskellige formål i løbet af vores dag. Så vi har brug for en linse, som giver os mulighed for det.

 

Kom og hør om dine muligheder for kontaktlinser i Rønne.