Få hjælp til tørre øjne hos Langskov Optik i Rønne

 

Det er ikke rart at gå rundt med tørre øjne. De gode nyheder er, at du stort set altid kan slippe af med det ved den rette behandling. Hvis du har fået tørre øjne, men ikke bruger briller eller kontaktlinser, så vil vi anbefale dig, at du kommer ind til os og får tjekket dine øjne.

 

Hvis du allerede bruger briller eller kontaktlinser, kan du læse resten af indlægget for at få hjælp.

 

Hvad kommer tørre øjne af?

 

Det er ikke altid lige simpelt at finde løsningen på tørre øjne. Blandt nogle af de mest almindelige årsager kan nævnes:

 

  • Bivirkninger fra medicin
  • Tør luft og dårligt indeklima
  • Dårlig hygiejne ved brug af kontaktlinser
  • Allergi
  • Øjensygdomme.

 

Det er værd at tjekke, om det er nogle af disse punkter, der er skyld i dine tørre øjne. Den beste hjælp til tørre øjne er ofte, at du sørger for at vaske hænder grundigt, inden du tager kontaktlinser på. Hvis du har endagslinser, er det vigtigt, at du ikke har dem på for længe. Overvej at have briller på noget af dagen.

 

Få hjælp til tørre øjne i hos en optiker i Rønne

 

Uanset hvad grunden til dine tørre øjne er, så kan Langskov Optik helt sikkert hjælpe dig. For når det kommer til øjne, er vi eksperter. Vi starter med at finde ud af, om dine problemer skyldes noget med dit syn.

 

Det kan være, at du sidder for meget foran en computer. Her kan du starte med at holde nogle flere pauser i løbet af din arbejdsdag. Korte pauser i løbet af dagen gør underværker for dine tørre øjne.

 

Vi finder også ud af, om det kan være et problem med dine kontaktlinser. Det kan være, at det er tid til, at du skal have en ny styrke.