Få solbriller med UV-beskyttelse hos Langskov Optik i Rønne

 

Det er vigtigt, at du passer på dine øjne, når solen skinner. Det er selvfølgelig værst, når det er sommer, men faktisk skal du altid passe på med en skarp sol. Det er også grunden til, at du har brug for gode solbriller med UV-beskyttelse, hvis du skal på skiferie.

 

Du risikerer at ødelægge dine øjne, hvis du ikke bruger solbriller. Du får har større risiko for at få grå stær, så det er god grund til at benytte solbriller. For de fleste mennesker er det også ubehageligt at være ude i solen uden solbriller, da det er til stor gene for vores øjne.

 

Beskyt dig mod UV-stråler

 

UV-stråler er skadelige for hele din krop. Det er grunden til, at Kræftens Bekæmpelse anbefaler, at du har solbriller på, når du er udenfor. Samtidig anbefales det også, at du altid beskytter dine øjne mod solen. Det er blandt andet grunden til, at du ikke må stirre direkte op i solen, fordi det kan skade dine øjne.

 

Det vigtigste er at vide, at du skal passe på med UV-stråler og sørge for at benytte solbriller med UV-beskyttelse.

 

Der findes tre forskellige former for UV-stråler:

 

  • UV-A stråler
  • UV-B stråler
  • UV-C stråler

 

Det er primært UV-B og UV-C, som er farlige for mennesker. Men UV-C kommer ikke gennem ozonlaget og derfor er det ikke en bekymring i Danmark. Men steder hvor ozonlaget er blevet tyndere pga. forurening, skal de pludselig også passe på disse stråler.

 

Få gode solbriller mod UV-beskyttelse hos Langskov Optik i Rønne

 

For at beskytte dine øjne mest muligt bør du komme ind og lade os hjælpe dig. Udover UV-stråler tager vi også højde for seneste mode og hvor lysfølsom du er.

 

På den måde kan du både se godt ud, mens du passer på dine øjne.

 

 

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu