Find din stil hos Langskov Optik i Rønne

 

Det kan være svært at finde sin stil, når det kommer til dit valg af tøj. Heldigvis har vi gjort det lettere for dig, når du skal vælge briller. Hos Langskov Optik i Rønne hjælper vi dig med at finde din stil, når det kommer til dine briller.

 

Gennem rådgivning hjælper vi dig med at vælge de briller, som passer bedst til dig. Når det kommer til briller, handler det meget om at vælge nogen, som passer til dit ansigt og fortæller noget om din personlighed.

 

Find din stil er ikke svært, når du lader os hjælpe dig. Vi kender alt til briller, så vi hjælper dig med at vælge det rigtige stel og farver.

 

Sådan kan vi hjælpe dig

 

Det er en stor beslutning at vælge briller, da du ofte har dem på i flere år. Når du kommer ind til os, prøver vi sammen med dig at få svar på følgende spørgsmål:

 

  • Hvordan vil du beskrive din personlighed?
  • Hvad er din yndlingsfarve?
  • Hvilket brillestel synes du, passer til din hovedform?
  • Hvor skal du bruge dine briller henne?

 

Find din stil hos Langskov Optik ved hjælp af disse spørgsmål. Du behøver ikke kunne svare på alle spørgsmålene lige nu. I butikker hjælper vi dig med at finde svarene, så vi sammen kan finde din brillestil.

 

Find din stil hos Langskov Optik i Rønne

 

Vi har fokus på dig, når du kommer ned i vores butik. Når du skal finde din brillestil, så handler det om at finde nogle briller, som siger noget om dig. Det kan være en markant sort brille, som giver kant til dine jakkesæt.

 

Hos Langskov Optik behøver du aldrig at skulle finde din stil alene. Vi er til for at hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller.

DOWNLOAD STIL GUIDE