Dansk design briller hos Langskov Optik i Rønne

 

Hvis du gerne vil have flotte briller med et lækkert minimalistisk look, så kan vi anbefale, at du køber dansk design briller. Mange elsker disse brillemodeller, fordi de har en helt unik stilart og når du har dem på, styrker de din personlighed.

Hos Langskov Optik i Rønne kan du vælge en række forskellige dansk design briller. Så alle kan finde en type, som passer perfekt til deres stil.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Vælg dansk design briller hos Langskov Optik i Rønne

 

Hvert år vælger mange os, når de skal vælge et par flotte dansk design briller. De skyldes, at vi er eksperter på vores område, så du skal kun have styr på, om du kan lide brillerne. Resten sørger vi for. Vi giver dig selvfølgelig også gode råd til, hvordan de ser ud på dit ansigt.

 

Blandt nogle af de danske mærker som mange typisk vælger, kan nævnes:

 

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear

 

Begge mærker har et unikt design. Du kommer til at udstråle selvsikkerhed og de styrker din personlighed.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Briller har stor betydning

 

Vi ved godt, at det er en stor beslutning for dig, når du skal vælge nye briller. Det er ikke unormalt, at du har dem på de næste mange år. Derfor anbefaler vi også, at man giver sig god tid, når man er i vores butik.

 

Hos Langskov Optik i Rønne har vi stor erfaring med dansk design briller, så vi kan give dig den bedste rådgivning. For os er det vigtigste, at du er tilfreds med dine briller. Derfor bruger vi meget tid på at vælge dem i samarbejde med dig.

 

Vi er eksperten i briller, men du er eksperten i dig selv. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig. Det gode ved at vælge dansk design briller er, at de holder længe.