Langskov Optik i Rønne finder de rigtige briller til dig

 

Briller har kæmpe betydning for din hverdag. De gør det muligt for dig at se bedre, men samtidig er de også med til at give dig et bestemt look. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at finde de helt rigtige briller.

 

Vi ved godt, at det er en stor beslutning, når du skal vælge briller. Det er grunden til, at vi arbejder tæt sammen med dig, når du skal vælge dem.

 

Sådan vælger du de rigtige briller

 

Vi ved godt, at det er en stor beslutning for dig at vælge de perfekte briller. Derfor skal du være opmærksom på følgende:

 

  • Udseende: Går du efter et bestemt look?
  • Stel: Valg af materiale og foretrækker du en bestemt farve?
  • Komfort
  • Glas eller plastik?
  • Flerstyrket eller enkeltstyrket

 

Det er vigtigt, at du tager stilling til alle disse punkter. Hvis du kommer ind til Langskov Optik i Rønne, så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige briller. Vi kan sagtens gennemgå alle punkter samme, så du får en brille, som du elsker.

 

Synstest inden du vælger briller hos Langskov Optik i Rønne

 

Fordi vi gerne vil sikre os, at du får de helt rigtige briller, så starter vi altid med at give dig en synstest. På den måde tager vi højde for bygningsfejl og vi finder ud af, om du har brug for flerstyrket briller.

 

Ved hjælp af denne grundige synsprøve kan du være sikker på, at du får nogle briller, som du kan bruge i flere år. Vi hjælper dig også med at vælge flere par, hvis du ønsker det. Det kan være, at du gerne vil have en brille til festlige lejligheder og en til hjemmehygge.

 

Dine briller er en ligeså stor del af dig som valg af tøj.