Synstræning hos Langskov Optik i Rønne

 

Selvom briller og kontaktlinser gør, at du igen kan se, så er det stadigvæk en god idé med noget simpelt synstræning. For det kan være et stort problem, hvis dine øjne ikke kan arbejde sammen og det er noget af det, som synstræning kan hjælpe med.

 

Synstræning er for dig, hvis du oplever:

 

  • Du har svært ved at afstandsbedømme i trafikken.
  • Du lukker det ene øje for at kunne stille skarpt.
  • Din motorik er blevet dårligere.
  • Du har svært ved at holde balancen.

 

Hvis du oplever nogle af disse ting, er det ofte en god idé både at se en optiker og en læge, så du er sikker på, at du ikke fejler noget alvorligt.

 

Sådan foregår synstræning i Rønne

 

Det er forskelligt, hvordan det gribes an. Men formålet er, at dine øjne lærer at spille ordentligt sammen. På den måde undgår du mange af de problemer, som vi nævnte i starten af dette indlæg.

 

På den måde er dit syn ikke anderledes, end når du træner resten af din krop. Det er sundt at holde hele sin krop i gang. Herunder ens syn. Det er det, som synstræning hjælper dig med.

 

Det betyder ikke, at du ikke længere har brug for briller eller kontaktlinser. Men alle med synsbesvær bør træne deres øjne.

Gode råd om synstræning

 

Det bedste råd er, at hvis du oplever problemer med dit syn, så er det en god idé at tage til en optiker i Rønne. Hvis vi vurderer, at du fejler noget mere, så kan vi altid sende dig til lægen, hvor du kan blive henvist til en øjenlæge.

 

Det er altid en god idé at holde øje med, hvordan det går ens krop. Det gælder for hele kroppen – også dine øjne.

 

Langskov Optik kan hjælpe dig med synstræning i Rønne.

 

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING